WERKEN MET LETA

Met mij samenwerken is gemakkelijk. Ik ga zelfstandig aan de slag en zorg dat ik snel ben ingewerkt. Ik leg vlot contact en voel gevoeligheden goed aan. Mijn aanpak is enthousiast en persoonlijk.

Ik geloof in communicatie vanuit het hart van het project of het onderwerp, direct vanaf de start. In verbinding met alle betrokkenen. Daarom werk ik zoveel mogelijk vanuit de locatie van de opdrachtgever.

De organisatie- of projectdoelstelling staat voorop: ik zorg voor een gedragen communicatieaanpak die daaraan ondersteunend is en een boodschap die raakt én relevant is.

 

“Mijlpalen met elkaar vieren, dat vind ik belangrijk! En tussendoor: een goede cappuccino of een stevige lunchwandeling. Ga even mee, dan komen we meteen weer op een goed idee!”

Aan maatschappelijke thema’s lever ik graag een bijdrage. Ik wil helpen, iets kunnen betekenen voor een ander, voor de samenleving. Daarom zijn het onderwerpen als onderwijs, cultuur, welzijn, gezondheid, leefbaarheid, duurzaamheid en lifestyle waar ik blij van word.

 

 

ZO WERK IK

MET AANDACHT

Luisteren, kijken en voelen wat er speelt. Mensen zien en werk zichtbaar maken. Bijdragen aan trots en betrokkenheid.

w

Samen

Ik werk zelfstandig, maar niet alleen. Want samen kom je verder. Afstemmen en bijstellen. Halen en brengen. Betrekken van de juiste mensen en kennis. 

/

IN VERBINDING

Verbinding, samenwerking en wederzijds respect zorgen voor een soepeler communicatie en het beter bereiken van doelen. 

PERSOONLIJK

Loosdrecht is mijn thuis. Samen met mijn man en twee zoons woon ik vlakbij de Loosdrechtse Plassen en de Hoorneboegse heide in Hilversum. Daar ben ik graag. In de zomer is er niets heerlijker dan een avondje vertoeven op, in of aan de plas. En de hei is jaarrond prachtig. Fijne plekken om te ontspannen! Ik groeide op in Bunnik, vlakbij Utrecht. De liefde voor Utrecht is al jong ontstaan en altijd gebleven. Ik kom er heel graag om er te winkelen, eten en drinken of naar het theater te gaan. Liefst in het gezelschap van familie of vrienden. En wist je dat ik al bijna 30 jaar verliefd ben op Spanje en de Spaanse taal? Als het even kan, maak ik een stedentrip naar een van de vele prachtige steden van Spanje. Ik voel me er als een vis in het water.